Mi ez?

Egy kis betekintés a hétköznapokba. Gyere velünk, nézd meg, mi zajlik a színfalak mögött, hogyan készülnek a BombexHome termékek!

Mikor kerül fel új tartalom?

Nincsenek tervezett cikkek, témák. Amikor úgy érezzük, hogy valamit szeretnénk megosztani Veled, azonnal írunk. Ha kérdésed van, használd bátran a kapcsolati űrlapot, vagy keress meg minket a közösségi médián keresztül.

Névjegy

Cégünk 1998 óta létezik, és 2013 óta gyárt belsőépítészeti termékeket. A tevékenységünket bemutató weboldal a www.bombexhome.hu, ott több információ érhető el.

Hírek, események

Megújult weboldal

Tesztüzemben elindítottuk megújult weboldalunkat, ami a http://www.konyhahatfal.hu címen érhető el. Sok munkánk van benne, és folyamatosan töltjük fel az újabb és újabb referenciaképeket. A fejlesztés során apróbb hibák még előfordulhatnak, ezért arra kérlek, hogy ha hibát találtok, kérlek jelezzétek.

Amikor sodor az ár

Biztos veletek is volt már olyan, hogy két szempillantás között hetek, hónapok teltek el. Az ember dolgozik, maximálisan odafigyel a munkájára, és közben peregnek a napok. Hirtelen nyár lett, a szokásosnál hűvösebb tavaszt felváltotta a hőség, mi pedig úgy érezzük, hogy egyáltalán nincs annyi időnk, mint amennyire szükségünk lenne. Aztán mikor egy-egy megbeszélésen felelevenítjük az …

2021 nyara

Bár még csak április van, egy “normális” évben ilyenkor már el lehetne kezdeni tervezni a nyári vakációt. Arról, hogy idén ez hogy lesz, még sajnos fogalmunk sincsen. Szeretnék mutatni néhány hátfalat Nektek, amiket a nyaralások ihlettek: múltbéli, emlékezetes kikapcsolódás helyszíne, vagy egy jövőben tervezett úti cél. Közös bennük, hogy egyik sem a mi hétköznapjaink színhelye, …

Elérhetőség

Kérdésed van? Keress minket emailben az info@bombexhome.hu címen, a közösségi médián keresztül, vagy itt, a kapcsolati űrlap segítségével.

Tedd fel kérdéseid!