Mi van a színfalak mögött?

Az utóbbi időben egyre gyakrabban halljuk megrendelőinktől, hogy miként próbálták lebeszléni őket a konyhai üveghátfalról. Gyakori indok az, hogy az üveg veszélyes, mert elreped, vagy hogy a fólia úgyis elválik majd róla. Sokszor hallunk olyat, hogy bár az asztalos (burkoló, kivitelező, stb) bevállalta a megrendelést, mégis mentegetőzés lett belőle: „nem lehet a kiválasztott képet kinyomtatni, mert nem jó, legyen inkább egyszínű. Sőt, a legjobb az lenne, ha nem is üveg lenne.”

Mi a megoldásra esküszünk, nem pedig a problémára. Ennek is köszönhető, hogy több száz beszerelt hátfal van már mögöttünk. A BombexHome Konyha Hátfal edzett üvegből készül, így nem tud elrepedni. Közvetlenül nyomtatjuk, így nincs fólia, ami elválhatna. Kiváló grafikusokkal dolgozunk, így sokszor a mások által lehetetlennek mondott feladatokat is megoldjuk. Persze, ez így leírva csupán marketing szövegnek tűnhet. Éppen ezért vágtunk bele ebbe a blogba, hogy betekintést nyújtsunk a munkanapjainkba.

Bízunk benne, hogy a blogba hamarosan felkerülő bejegyzések megmutatják majd, hogy nem kell tartani az üveghátfaltól, és hogy tényleg csak a képzelet szabhat határt. Ezen az oldalon kötetlenebb formában tudjuk bemutatni a tevékenységünket, ötleteléseinket, és mindennapjainkat. Tarts velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük