A titkos hozzávaló

A hátfalra kerülő kép kiválasztása sosem egyszerű folyamat. Van, amikor a túlzottan konkrét elképzelés miatt kell sokat dolgozni a grafikán, és van, amikor túl sok szimpatikus kép van, és emiatt akár több száz lehetséges dizájnon is átrágjuk magunkat.

Gyártási szempontból azonban teljesen mindegy, hogy végül mi kerül az üveghátfalra: sem az eljárások sorrendje, sem azok módja nem változik. Nem lesz más az ár, nem lesz könnyebb/nehezebb a beszerelés, és a termék alapvető funkciója sem változik. De akkor mégis mi alapján lehet dönteni?

Mi a BombexHome-nál annak örülünk, ha Te szereted a hátfalad, és ezért megpróbálunk minden segítséget megadni. Válogatunk képeket, csiszolunk a grafikán, látványterveket küldünk Neked, Te pedig bátran kérheted, hogy még itt-ott dolgozzunk egy kicsit a dizájnon. Végül aztán összedobunk mindent: színeket, formákat, elrendezéseket, és az alapanyagokat: üveget, festéket, és mindent, ami a hátfalhoz kell. Tökéletes viszont a titkos hozzávalótól lesz: ha Te szereted.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük