Bővítjük csapatunkat!

Sokan gondolják azt, hogy a munka az csak munka, meg kell csinálni és kész. Sokan csak a pénzért dolgoznak, semmi kihívást, és semmi örömöt nem találnak abban, amit nap, mint nap csinálnak. Mi nem így vagyunk ezzel. Csapatunk minden tagja élvezi a munkát, élvezi a mindennapokat. Minden termékünk egyedi, minden helyszín más, mindig újabb és újabb feladatok jönnek szembe, amit közösen oldunk meg. Nehéz pár mondatban leírni, hogy milyen is velünk dolgozni, de teszek egy próbát.

Nyomtatással dekorált üvegfelületek gyártásával foglalkozunk. Leginkább konyhákba gyártunk konyha hátfalat, olyat, mint például ez:

Az egyedi méretre gyártott edzett üveget az ügyfél által kiválasztott egyedi grafikával dekorálunk. A gyártási folyamatban lesz szükségünk rád. Csak olyan feladatokat bízunk majd rád, amit alaposan megtanultál tőlünk. Miután elkészült az üvegpanel, elvisszük beépíteni. Szó szerint bejárjuk az egész országot, így elég sokat kell kocsiban is ülni/vezetni. A helyszínen aztán felkerül a remekmű. Előkészítjük a helyszínt, felragasztjuk az üveghátfalat, majd szilikon tömítéssel lezárjuk az éleit. A beépítés minden folyamatát is megtanítjuk és alaposan begyakoroltatjuk veled. Persze nem készíthetünk fel minden eshetőségre, de sosem kell egyedül menned, így csapatban a legváratlanabb helyzetek is megoldhatóak.

Röviden ennyi, na de lássuk, hogy pontosan miről is van szó:

Belsőépítészeti termékek gyártásával foglalkozó cégünk bővülő csapatába új tagot keres.

Feladatok:

Aktív részvétel a mindennapi gyártási, szállítási, beszerelési munkákban, átlagosan napi 8 órában.

Elvárások:

Érettségi

B Kategóriás jogosítvány (hosszított, magasított kisteherautót is kell vezetned, akár Budapesten belül, kis utcákban is)

Precíz, pontos munkavégzés (a milliméterek is számítanak, valamint az üveget is úgy kell tartanod, hogy ne törjön össze, és kárt se tegyél semmiben)

Jó kommunikációskészség (kiszállításnál, beszerelésnél beszélned kell az ügyfelekkel)

Munkavégzés csapatban

Felelősségvállalás a munkádért

Önálló bejárás a munkahelyre (Tatabánya Bánhida)

Előny:

Bútoriparban, burkolásban, üvegiparban vagy nyomdaiparban szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk:

Biztos, hosszú távú munkahely

Családias légkör

Versenyképes fizetés, béren kívüli juttatásokkal

Jelentkezz az info@bombexhome.hu e-mailcímen önéletrajzoddal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük