A legendás Ford Crown Vic

2010-ben járta be a sajtót, hogy a Ford a következő évben leállítja a Crown Victoria modell gyártását. Nem emlékszel rá? Sem a hírre, sem magára az autóra? Pedig de, mutatom:

Készítette: Cezary Piwowarski – https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3893927
Készítette: IFCAR – https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4205940
Készítette: Users Omnibus, Uris – https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=965121

Ha a 90-es évek végén, vagy a 2000-es években jártál New Yorkban, vagy csak láttál egy filmet, ami ott játszódik, akkor most biztos beugrott: a két marcona FBI ügynök tuti egy ilyen autóból szállt ki, vagy az örök szerelmes főhősnő éppen egy ilyen taxit intett le.

De hogyan kapcsolódik a lakberendezéshez egy 8 éve nem gyártott autómodell? A modern New York képéhez olyan szorosan kapcsolódik ez a típus, mint az Empire State Building, vagy a Central Park. Márpedig New York tökéletes téma, ha a lakás dekorálásról van szó.

Több konyhába készítettünk már New York témájú konyha hátfalat, íme néhány közülük.


Ami közös a fenti képekben: mindegyik panorámafotó. De New York nem csak ezzel az arcával kerülhet konyha hátfalra. Az alábbi hófehér konyhába egy hasonló kép talán túl színes lenne.

Konyha, az üveghátfal előtt

Ügyfelünk határozottan ragaszkodott ehhez a városhoz, és remek ötletei is voltak. Ezeket az ötleteket látványtervekké formáltuk:

A bejegyzés címe nem lehetett volna A legendás Ford Crown Vic, ha nem a taxis képre esik a választás. Beszerelve ilyen lett:


Ti mit gondoltok a végeredményről?

Ha szeretnéd tudni, hogy Nálad mennyibe kerülne egy hátfal, kérj ajánlatot itt: www.bombexhome.hu/mennyibekerul

Ha csak egy általánosságban érdekel a termék ára, akkor nézz be ide: www.bombexhome.hu/ar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük