A méret a lényeg I.

Egész falas üvegdekorációt két esetben érdemes választani: akkor, ha szép, és akkor, ha hasznos. Hasznos, amikor a konyha egyik olyan falára kerül, ahol nagy az igénybevétel: itt van az étkezőasztal, vagy a pult. Az falhoz tolt étkezőasztal esetén óhatatlanul előfordul, hogy összekoszolódik. A szék lába, a koszos munkásnadrág, a zsíros kéz, de a kiömlő kávé, vagy a felfröccsenő pörköltszaft is nyomot hagyhat.

Mi most inkább az előbbire mutatunk egy példát: egy hálószobába készül az alábbi egész falas dekoráció.

Persze önmagában a méretek nem mutatnak sokat. Fontos a környezet és dekoráció is. A munka helyszíne az alábbi szoba:

Szerintetek milyen kép illene erre a falra? Mutatom, hogy milyen látványterveket készítettünk:

Készítettünk egy olyan változatot, ahol egy üvegpanel kerül a tévé mögé, valamint két olyat, ahol az egész falat üveggel burkoljuk. Ezek közül volt egy 4 oszlopos változat, illetve egy keretes változat. Az utóbbi lett a befutó.

Ekkora üvegpanelek gyártása sem könnyű. A technológiai részleteket most sem fedjük fel, de mutatok néhány képet a gyártásról:

Előkészített nyomtatási állomány. A szemfülesek észrevehetik, hogy a kép akkor készült, amikor a nyomtatás már 75%-ban kész volt.
Frissen a gépből. A fedőfehér nélkül az üveg áttetsző. A képen láthatóak a konnektorkivágások is.
Nyomtatott üveg (és Zoli) alulnézetből.

Itt tartunk most. Hamarosan felkerül a fehér fedőréteg az üvegekre, elvégezzük a minőségellenőrzést, aztán jöhet a beépítés! Arról külön mesélek majd.

Ti el tudtok képzelni egész falas üvegdekorációt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük