Ilyen most egy napunk

Nem hiszem, hogy részleteznem kellene, hogy milyen folyamatok és események zajlanak most a világban, amelyek alapvetően meghatározzák a mindennapjainkat. Nálunk is sok változás történt az elmúlt napokban, hetekben.

Tegnap hétfő volt, és egy komoly munkát nyomtattunk.

Hegyvidék, kis templommal (nyomtatás közben)
Egy már elkészült panel, vízzárás és fehérezés előtt.
Nyomtatási korrektúra (4 panelből áll össze a teljes kép)

Közel 8 méter hosszú, 174cm magas kép, 4 üvegre nyomtatva. Biztosan mutatok majd pár képet a felszerelés után is, jól fog mutatni.

Ezek alapján azt gondolhatjátok, hogy minden úgy megy, ahogy eddig is, pedig ez korántsem igaz. A sors fura fintora, hogy a BombexHome történetének egyik leghosszabb egybefüggő nyomtatása csak egy széljegyzet lehet a 2020 tavaszi események sorában.

Dolgozunk, veszünk fel megrendeléseket, az elkészült munkákat kiszállítjuk és beépítjük, azonban egy sor új kihívásnak kell közben megfelelni:

Belső intézkedések

Március 13-án készítettünk egy anyagot, belső használatra. Kidolgoztunk egy négyszintű protokollt, melyben szabályozzuk a különböző tevékenységeinket (és azok végzésének a módját), az aktuális állapotok szerint. Az “alapvető higiéniá”-tól a “kijárási tilalom”-ig előre megterveztünk mindent, meghatároztuk a szükséges minimális munkavégzést, és beosztottuk a feladatokat egy lehetséges home office időszakra.

Ugyanezen a napon a személyes ügyfélszolgálatunkat is bezártuk, de az online felületeinken továbbra is válaszolunk a megkeresésekre. Közben minden napunkat áthatja a járványhelyzet, csak erről beszélgetünk. De mi másról tudnánk? A rendezvényekről nem lehet, mert nincsenek. Ahogy sportesemények sem. Kicsit megállt az élet, de közben mégis megy tovább. Furcsa kettősség lett úrrá mindenkin, a jól megszokottat kell valami ismeretlenre cserélni. Az egyik percben gőzerővel dolgozunk, a következő pillanatban pedig a vírussal szembeni védekezés eszközeit szedegetjük össze.

Szerencsés helyzetben voltunk fertőtlenítő és maszk szempontból, a munkavégzésünk miatt egyébként is volt megfelelő felszerelésünk. Szeretteinkről ez már nem minden esetben mondható el, ezért Évi segítségével készítettünk maszkokat otthonra.

Saját készítésű maszkok

De térjünk is vissza a mindennapokhoz:

Az intézkedések közé tartozik az, hogy reggelente lázat mérünk, ha valaki gyanús tüneteket mutat, akkor azonnali hatállyal felfüggeszti a munkavégzést, eszközeinket, műhelyünket naponta többször fertőtlenítjük. Ha ügyfelekhez megyünk, akkor a kézfertőtlenítés és a maszk viselete a minimum, és a szükségesnél többen sehova nem megyünk be (felmérés 1 fő, beszerelés 2 fő).

Összefoglalva: nem lett könnyebb az életünk, de a fertőzés továbbterjedésének megakadályozása érdekében mindent meg kell tennünk. Ez egy közös cél, ami most minden mást felülír.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk a jövőnkről sem, sajnos nem tehetjük meg, hogy hónapokra teljesen felfüggesztünk mindent. Ezért jelenleg a következő módokon tudsz rendelni tőlünk:

 • Kérj ajánlatot itt: http://uveghatfal.bombexhome.hu/
 • Ha szimpatikus az ár, akkor három eset lehetséges:
  • Igényeld felmérés szolgáltatásunkat. Minden higiéniai előírást betart alkalmazottunk, aki kimegy a helyszínre felmérni a hátfalat. A helyszínen 20.000 Ft foglalót kérünk el, melyet megrendelés esetén levonunk a hátfalad árából. Elkészítjük a látványterveket, és le is gyártjuk a terméket. Ha készen vagyunk, akkor jelezzük Neked, Te pedig eldöntheted, hogy felszereljük, vagy várjuk ki a vészhelyzet végét.
  • Igényeld standard digitális hátfal szolgáltatásunkat. Küldj fotót a konyhádról, és mi nekilátunk a látványtervezésnek. Képeket válogathatsz, mi pedig segítünk az ötletelésben. Ennek díja 20.000 Ft, melyet átutalással tudsz fizetni. Ha vége van a vészhelyzetnek, akkor kimegyünk lemérni a hátfalat. A felmérésért külön már nem kell foglalót fizetned, és a korábban kifizetett 20.000 Ft-ot is levonjuk a hátfalad árából megrendelés esetén.
  • Igényeld prémium digitális hátfal szolgáltatásunkat, melynek díja 100.000 Ft. Ugyanúgy elkészítjük a látványterveket a fotók alapján (amiket a konyhádról küldesz), és ugyanúgy segítjük a képválasztást is. Mivel tartalmaz többet ez a konstrukció, mint az előző? A vészhelyzetet követően az elsők között megyünk hozzád mérni, így szinte biztosan nem kell attól tartanod, hogy a gyártási idő kitolódik. Ezen kívül a 100.000 Ft helyett 120.000 Ft-ot vonunk le a termékár végösszegéből! 

Ha szeretnéd kivárni ennek az egész helyzetnek a végét, de közben a hátfalról sem mondanál le, akkor van még egy lehetőség:

 •  Vásárolj utalványt tőlünk, és mi az utalvány összegének 20%-át bónuszként jóváírjuk.
  • 50.000 Ft-os vásárlási utalvány esetén 60.000 Ft,
  • 100.000 Ft-os vásárlási utalvány esetén pedig 120.000 Ft a kupon értéke.
 • Az utalványt emailben juttatjuk el Neked, és egy konyha hátfal termékárának csökkentésére válthatod be.

Részletek hamarosan!

Mivel a bejegyzést tegnap kezdtem írni, ezért mára már azt is meg tudom mutatni, hogy hogy állunk azokkal a nagy üvegekkel:

Az egyik elem a négyből
Tényleg nem kicsi 🙂


A következő napokban jelentkezünk majd egy új sorozattal is itt a blogon, megnézzük, hogy mivel lehet otthon elütni az időt, illetve egy új képsorozat is indul majd Bombex Classic néven, felelevenítjük az elmúlt pár évet. Addig is írjátok meg nekünk, hogy épp hol tartotok a felújítással/építkezéssel, és hogy mennyivel lett nehezebb dolgotok?

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk magunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.