Megújult weboldal

Tesztüzemben elindítottuk megújult weboldalunkat, ami a http://www.konyhahatfal.hu címen érhető el. Sok munkánk van benne, és folyamatosan töltjük fel az újabb és újabb referenciaképeket. A fejlesztés során apróbb hibák még előfordulhatnak, ezért arra kérlek, hogy ha hibát találtok, kérlek jelezzétek.

Amikor sodor az ár

Biztos veletek is volt már olyan, hogy két szempillantás között hetek, hónapok teltek el. Az ember dolgozik, maximálisan odafigyel a munkájára, és közben peregnek a napok. Hirtelen nyár lett, a szokásosnál hűvösebb tavaszt felváltotta a hőség, mi pedig úgy érezzük, hogy egyáltalán nincs annyi időnk, mint amennyire szükségünk lenne. Aztán mikor egy-egy megbeszélésen felelevenítjük az elmúlt hetek történéseit, mindig találunk olyan eseményeket, amik segítik az időbeli tájékozódásunkat. Olyan pontok, amik mindannyiunk emlékezetébe beégtek valami miatt. Ilyen például egy-egy üveghátfal gyártása, beépítése.

Az utóbbira mutatok egy példát. A helyszín egy családi ház földszintje, azon belül is egy kis fürdőszoba. A tervezésnél figyeltek, hogy minden négyzetcentimétert kihasználjanak, így ugyan a fürdőszoba kényelmesen használható, mégis szűk – legalábbis akkor, ha üvegbeépítésről van szó. Sokszor futunk bele abba, hogy ügyfeleink lelkesen mutogatják, hogyan lehetne befordítani, behajlítani, behajtogatni az üveget a végleges helyére, mi viszont tapasztaltból tudjuk ezen módszerek buktatóit. Természetesen nincs lehetetlen, ebbe a kis fürdőszobába is elkészült a zuhanyhátfal.

Zuhanyhátfal

Természetesen nem álltunk meg egy üveg után, szép sorban jött a többi is.

A végeredmény pedig egy két oldalán teljesen üveggel burkolt zuhanykabin lett. Egészen más hangulata van, mint egy csempézettnek, nem?

Hasonló “emlékezési pont” volt az is, amikor egy 360cm hosszú, 120cm magas üvegfalat készítettünk, illesztés nélkül. Emlékeztek még a falvédőkre? Egy időben nagy divat volt az előszoba falán a textilanyag, ami a falat védte. Sok helyen lambériát tettek, és volt olyan is, aki olyan festéket használt, ami könnyen tisztítható. Ez az üveg is egy olyan helyre került, ahol sok a mozgás, de ne szaladjunk ennyire előre.

Egy ekkora üveg mozgatása önmagában sem könnyű feladat. Egy kis kreativitásra is szükség volt, hogy a lehető legbiztonságosabb módon tudjuk mozgatni az alapanyagot a műhelyben (köszünjük, Szücsi!).

A rendszernek köszönhetően a nyomtatás teljesen simán ment, a gép könnyen elbánik egy ekkora mérettel.

Nyomtatott üveghátfal, fedőfehér nélkül

Mikor kijött az üveg a gép túloldalán, megint kezdődött az ötletelés, ugyanis a gépi erő helyett ismét kézi mozgatásra volt szükség. Végül úgy döntöttünk, hogy biztonságosabb, ha ebben a pozícióban jön a gyártás következő lépése, anélkül, hogy mozgatnunk kellene az üveget. Ezt követően már csak a minőségellenőrzés és a beépítés volt hátra. Amikor teljesen kész az üveg, akkor már sokkal nyugodtabban dolgozunk vele, hiszen az általunk kifejlesztett gyártási módszer végeredménye egy szép és tartós termék. A beépítésről sajnos nem készítettem képeket, de a végeredményt meg tudom mutatni:

Hogy tetszik?

Aztán volt egy olyan üveg is, amit egy lépcső mögé építettünk be. Ez sem volt kicsi, 3 méter magas, 90 centi széles, természetesen ez is egyben, illesztés nélkül készült. Erről nem írok sokat, meséljen helyettem inkább ez a felvétel:

Persze közben több más hátfalat is elkészítettünk, a teljesség igénye nélkül összeszedtem párat, hogy megmutassam:

Tényleg, azt tudtátok, hogy bútorajtót is rendelhettek tőlünk? A fotón még a felszerelés előtti állapotot láthatjátok, mindhárom ajtó vízszintesen került fel a helyére, egy-egy felnyíló ajtó formájában. Természetesen nem csak fotó kerülhet rá, hanem bármilyen grafika, ami illeszkedik a konyhádhoz.

Szóval pörög az idő, pörgünk mi is, és örülünk, hogy szebbnél szebb munkákat adhatunk át.

Ajánlatkérés itt: http://uveghatfal.bombexhome.hu

Új weboldalunk itt érhető el, nézzétek meg: http://www.konyhahatfal.hu


2021 nyara

Bár még csak április van, egy “normális” évben ilyenkor már el lehetne kezdeni tervezni a nyári vakációt. Arról, hogy idén ez hogy lesz, még sajnos fogalmunk sincsen. Szeretnék mutatni néhány hátfalat Nektek, amiket a nyaralások ihlettek: múltbéli, emlékezetes kikapcsolódás helyszíne, vagy egy jövőben tervezett úti cél. Közös bennük, hogy egyik sem a mi hétköznapjaink színhelye, mi például az alábbiak közül bárhol eltöltenénk néhány hetet. Ti hogy vagytok vele? Hova mennétek most a legszívesebben?

Tengerpart a szigeten – konyha hátfal üvegből
Víz alatti világ – konyha hátfal üvegből
Toszkán látkép – konyha hátfal üvegből
Sydney – konyha hátfal üvegből


UV festék

Az UV festék, amivel dolgozunk, egy speciális festékfajta. A vízbázisú festékeknél a víz, az oldószeres festékeknél pedig az oldószer az, ami kipárolog, a festék pedig megszárad a felületen. Az UV festék száradása nem párolgási folyamat eredménye.

A fenti ábrán jól látható a folyamat. A folyékony festék (Liquid) alkotóelemei az UV fény hatására óriásmolekulákká alakulnak (fotopolimerizáció), a festék megszilárdul, megkeményedik (Hardened).

Megfelelő kezeléssel az UV festék stabil, hosszútávú, és utólagos megmunkálásra is alkalmas lehet, természetesen a megfelelő szakmai háttérrel.

Tesztnyomtatásaink során az elő- és utókezelés bizonyos lépéseit elhagyjuk, így egy-egy tesztüveget többször is fel tudunk használni. A lenti képen éppen egy ilyen üveg látható, amiről eltávolítottuk a festékréteget.

A képen is jól látszik, hogy a festék az üveg nélkül is egyben tud maradni. Gondolj bele, ez olyan, mintha le tudnád szedni a nyomtatott papírról a betűket. A festék így persze sérülékeny, igazából szinte lehetetlen fóliaként lehúzni az üvegről.

Hogy tetszett az írás? Érdekel hasonló téma? Üzenetben vagy kommentben írd meg nekünk!

Vasárnap reggel

Jó reggelt! Vasárnap nem szoktam ilyen korán ébredni (7 óra múlt), de most így alakult, ez pedig remek lehetőséget ad arra, hogy áttekintsük az elmúlt hetet.

A héten Facebookon már láthattatok egy kis ízelítőt, ez most egy bővebb összefoglaló lesz. Kezdjünk egy fürdőszobával. Hétfőn még csak a műhelyben támasztottuk egymás mellé a két üveget, másnap azonban már bekerültek a végleges helyükre.

Zuhanykabin hátfalak a műhelyben
Zuhanykabin hátfal beépítve. A kép kedvéért a zuhanytálcát is a helyére tettük, de az még nincs rögzítve.
Üveg és csempe

Csütörtökön viszont beépítettük a bútorokat is. Nektek hogy tetszik? Mi imádjuk! Ónos halifax tölgy és alpesi fehér kombinációja, pultra ültethető mosdóval.

Fürdőszoba bútor

Természetesen üveghátfalakat is beépítettünk, ezek közül is mutatok néhányat:

Zen köves konyha hátfal bambuszlevelekkel
Zen köves üveghátfal bambuszlevelekkel

Ha már levelek, akkor a következő is legyen ilyen. Már a gyártás során szerettük ezt a mintát:

Zöld és arany leveles hátfal korrektúrája

A zöld és arany színek jól mutatnak egymás mellett, szinte bármilyen színkombináció mellé jól illeszthető. Most éppen egy barna-szürke konyhába került, íme:

Leveles üveghátfal

Úgy látszik, hogy a növény mintás hátfalaknak jó hetük volt, ugyanis az utolsó hátfal, amit mutatok, szintén ebből a témakörből került ki: rajzolt tulipánok.

Tulipános üveghátfal
Tulipános konyha hátfal
Tulipánok az üvegen

Közel két órányi szerkesztés után a végére is értünk, pedig még sok szép hátfalat tudnék mutatni a hétről: bekerültek absztrakt hullámok, famintás hátfal, és olyan is, ahol saját fotók kerültek az üvegre. Sajnos idénre már nem tudunk hátfal vagy bútor megrendelést felvenni, de ha igazán gyors vagy, akkor a januárban még korlátozott számban tudunk új projekteket indítani. Keress meg minket e-mailben, Facebookon, vagy weboldalunkon!

E-mail: info@bombexhome.hu
Facebook: https://www.facebook.com/BombexHome
Web: https://www.bombexhome.hu/
Ajánlatkérés: https://www.bombexhome.hu/mennyibekerul
Üveghátfalak: https://uveghatfal.bombexhome.hu/


Amit az üveg konyha hátfalakról tudni akartál II.

Közel két éve került fel a blogunkra a cikk első része, ami a mai napig az egyik legkedveltebb írás az oldalon. Ennyi idő, és további 500 hátfal beépítése után tapasztaltabbak lettünk, úgyhogy elérkezettnek láttuk az időt a korábbi írás kibővítésére.

Az első részt itt olvashatod: http://bombex.hu/blog/2019/01/10/amit-az-uveg-konyhahatfalakrol-tudni-akartal

A korábbi bejegyzésben már átvettük az alapokat, azok azóta sem változtak. Ebben az írásban kiegészítjük a korábbi ismereteket egy “Gyakran ismételt kérdések” formátumú írással:

Mit nézzek egy árajánlaton?
Önmagában a bruttó végösszeg csak egy szám, érdemes tisztázni azt is, hogy mit tartalmaz az ár? Sajnos előfordulhat, hogy bizonyos tételek lemaradnak a listáról, és csak megrendelést követően derül ki, hogy a látványtervezés feláras, saját kép használta nyomtatott hátfalra szintén feláras, egyedi méret nem rendelhető, beépítés/szállítás külön fizetendő, stb. Ahogy már korábban is javasoltuk, a legjobb megoldás érdekében több helyről érdemes ajánlatokat bekérni, és azokat ár-érték arány szerint is össze kell hasonlítani.

Honnan tudom eldönteni egy vállalkozásról, hogy jó?
Érdemes referenciákat kérni. Minél nagyobb számban tud egy cég referenciát mutatni, annál biztosabb, hogy megfelelő gyakorlattal rendelkezik. Természetesen esélyt lehet adni kezdő vállalkozásoknak is, ilyen esetben azonban az árnak tükröznie kell a “tanulási időszakot”. További fontos szempont a munkafolyamatok átláthatósága: ha a vállalkozó már az első kapcsolatfelvétel esetén ködösít, vagy nem tudja pontosan megmondani, hogy mi miután következik, akkor érdemes tovább keresgélni.

Mennyire jár sok kosszal a beépítés?
Előre gyártott, megfelelő méretű panelek esetén jó szakemberek szinte teljesen koszmentesen tudják beépíteni a hátfalat. Azok a termékek, melyeket otthon kell méretre vágni, sokkal több rendetlenséggel járnak: kell egy hely a panelek megfelelő előkészítéséhez, és a megrendelőnek kell gondoskodnia a hulladék eltüntetéséről is. Arról nem is beszélve, hogy a hibázás a saját pénztárcát terheli, nem pedig a vállalkozóét.

Tényleg nem lehet egyben az üveg?
Az üvegmegmunkálásnak is megvannak a saját szabályai. Ahogy nem lehet gipszkartonból főfalat építeni, vagy 5 centis betonalapra 3 szintes házat felhúzni, úgy üvegből sem lehet bármilyen kialakítást megvalósítani. Azonban ezzel sok vállalkozás visszaél, és az egyébként megvalósítható kivitelt is “letagadják”. Ilyenkor érdemes más céget is megkérdezni, és több információ alapján dönteni.

Alakos vágás esetén miért kell kifizetnem a kivágott részt?
A páraelszívó általában magasabban van, mint a felső szekrény alja, de ilyenkor is lehet illesztés nélkül, egy darabból készíteni az üvegfalat. Példaként nézzünk egy olyan esetet, amikor a szekrények távolsága 55 centi, az elszívó pedig 75 centin van, egy 3 méter széles falon: ebben az esetben először leszabjuk a 300 x 75 centis üveglapot, majd kivágjuk belőle két oldalt a felesleget. Belső derékszög esetén a felesleges részt több részletben lehet kitörni, így az hulladékká válik. A későbbi feldolgozás során sem jelent könnyebséget az, hogy az üvegből két oldalt egy-egy csík hiányzik, sőt, sokszor nehezíti a tárolást, és a további megmunkálást is.

Egyszínű vagy nyomtatott?
Sok vállalkozás trükközik azzal, hogy egyszínű üvegre ad ajánlatot akkor is, ha az ügyfél nyomtatott üveget szeretne, aztán később próbálja beadagolni a felárakat a nyomtatásért. Ilyenkor már sokan úgy vannak vele, hogy nem variálnak, és beletörődnek, pedig a megrendelés véglegesítése előtt még könnyű másik céget keresni. Fontos szem előtt tartani, hogy a vállakozónak mindegy mi kerül a hátfalra, az ügyfélnek viszont akár évtizedekig is együtt kell élnie a minta helyett választott színnel.

Ha azt sem tudom, hogy milyen hátfalat szeretnék, akkor ki tud segíteni?
Építkezés/felújítás esetén célszerű lakberendező segítségét igénybe venni, ők ugyanis az esztétikán túl kényelmi szempontokat is figyelembe tudnak venni. Sok vállalkozás esküszik arra, hogy az ügyfél kérése szent, de ez sokszor sajnos hibás kivitelezésekhez vezet, ahonnan már egyenes út vezet a “megrendelő így kérte” – “az a kókler így csinálta meg” kezdetű, parttalan vitához. Az üveghátfalak esetén 3D-s látványterv nagyon sokat segít, ezért érdemes olyan kivitelezőt választani, ahol készítenek ilyet. Egy jó cégnél akár listából, akár képgyűjteményből is lehet választani, emellett egyedi, saját fotókkal is tudnak dolgozni. Sőt, az igazi az, ha a választott dekoráción apróbb módosításokat, retusálásokat is el tudnak végezni. (Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a méretre vágott kép önmagában nem látványterv).

De biztos nem törik el? Egy ismerősömnél is megrepedt!
Az edzett üveg nem tud megrepedni. Ha egy üveg megreped, akkor az síküveg. Az ilyen kivitel olcsóbb, cserébe kevésbé bírja az ütést és a hőt, ráadásul a konnektoroknál is figyelni kell (egy erősebben meghúzott csavar is megrepesztheti az üveget). Ha az ajánlatban nem látod feltüntetve, hogy edzett üveg (ESG), akkor kérdezz rá!

Mi történik, ha megkarcolom/megégetem?
Az üveget (lásd pl. ablaküveg) nem könnyű megkarcolni, főleg akkor nem, ha betartjuk a takarításra vonatkozó szabályokat. A plexiből vagy polikarbonátból, azaz műanyagból készülő hátfalak már a takarítástól is bemattulhatnak, megkarcolódhatnak, és a hőt is kevésbé bírják.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak?
Küldd el nekünk emailben az info@bombexhome.hu címre, és szívesen megválaszolunk mindent.

Bútorbeépítés

Néhány napja egy rendelő három szobájába vittünk bútorokat, a beépítésről hoztam egy galériát nektek.

Az 1-es szobába egy álló szekrény és egy íróasztal készült. Az íróasztal mögött egy felülről megvilágított üveghátfal is helyet kapott. Az asztalhoz terveztünk még egy monitortartót, illetve egy számítógép tartó is bekerült. A szekrényben egy csap található, melynek megvilágításáról egy ajtónyitás érzékelővel ellátott LED szalag gondoskodik. A bútort úgy terveztük meg, hogy a toronyelemben legyen egy nyitott polc is. A torony és az ajtó közé, valamint a csap mögé még kerül majd egy-egy üveghátfal.

A 2-es szobában szintén egy íróasztal, és egy álló szekrény kapott helyet. Az íróasztal extra széles, így két ember is kényelmesen elfér. Az asztal fölé egy polc került. Az álló elem oldalára, valamint a szekrényben lévő csap mögé még kerül egy üveghátfal.

A 3-as szobába egy nagyméretű álló szekrény került, rengeteg pakoló hellyel és rekesszel, valamint egy süllyesztett mosdókagylóval. A bútorba még egy üveghátfal is beépítésre kerül majd, illetve egy felnyitható asztal kerül a jobb oldalára.

Hamarosan jövök a kész állapottal, nektek hogy tetszenek ezek a bútorok?

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyhai üveghátfal érdekel? Nézd meg itt: https://www.bombexhome.hu/konyhahatfal

Fürdőszobai inspirációk

Hú, azt sem tudom hol kezdjem, annyi mindennel tartozom Nektek. A nyáron már mutattam néhány képet egy fürdőszoba átalakításról, de ígértem egy összefoglalót is.

Ügyfelünknél a lakásfelújítás már majdnem befejeződött, amikor úgy érezték, hogy a fürdőszoba sem maradhat a régi.

A zuhanyzóhoz üveghátfalat terveztek, illetve üvegajtót, és a régi fürdőszoba ajtó cseréje is tervben volt. A járólap, a wc, és a kézmosó marad. Korábbi bejegyzéseink között megtalálhatjátok a terveket, most a beépítésről mutatok néhány képet.

Először az üveghátfal került be:

Ezt követően felszereltük a zuhanykabin üvegét a tolóajtóval, valamint a színre festett, vízálló rétegelt lemezt a falra.

A csöveket is el kellett takarnunk a korábbi csempe magasságáig, valamint külön kihívást jelentettek a nem túl párhuzamos és/vagy merőleges falak… Végül felkerült a fürdőszoba savmart üvegajtaja is.

A képekhez képest két apró finomítás történt még: az ajtó fölé felkerült egy nyomtatott üvegkép, és természetesen a sárga wc ülőke is a selejtezés áldozata lett. Hogy tetszik?

Közben belekezdtünk egy másik fürdőszobába is, itt azonban a kivitelezés előtt bontani kellett. A csempe, a járólap, a kád, de még az ajtónyílás is a bontás áldozata lett. Egyelőre az “ilyen volt” képeket tudom mutatni, de hamarosan jönnek a kész állapotot bemutató fotók is.

A bontás nem merült ki csupán a csempe leverésében, a tégláról eltávolítottuk a ragasztót és a vakolatot is.

A fürdőszoba jelenlegi ajtaja megszűnik, a fürdő és az eddig vele egy helyiségben lévő, de válaszfallal leválasztott wc is külön-külön bejáratot kap, közös előtérrel. Az előszobában eltüntetjük a lambériát, így az ajtónyílást is ki tudjuk szélesíteni.

A cél a fürdőszoba teljes modernizálása, nem csak esztétikai, hanem műszaki szempontból is. Kivéstük a régi csöveket és új szennyvíz-elvezetést alakítottunk ki, valamint átalakítjuk az ajtókat is.

Előzetesen az alábbi látványterv készült, de a pontos burkolatok és színek kiválasztása még folyamatban van.

A legújabb trendeknek megfelelő csempe és járólap kerül majd a helyiségbe, valamint a zuhanykabin is üvegből készül. Jelenleg a bontás fázis végén járunk, hamarosan a víz alapszerelés következik, majd a burkolás.

Addig is azonban ugorjunk át egy másik helyszínre, ahol egy újonnan épülő fürdőszobába került egy üveghátfal.

Erre a falra kerül majd az üveg

Első lépésként először itt is felmértük a leendő üveghátfal méreteit, majd következett a tervezés: íme néhány a több, mint 30 látványtervből.

Nektek melyik tetszik a legjobban? Nos, a végső befutó is a fenti képek közül került ki, mutatom hogy került a helyére:

El tudtok képzelni hasonló üvegfalat a fürdőszobátokban?

További információk és ajánlatkérési lehetőség itt:

https://www.bombexhome.hu/zuhanykabin


Szia, Ősz!

Különös nyáron vagyunk túl, nem igaz? Ami viszont nem változott, hogy megint nagyon gyorsan eltelt ez az évszak. Hoztam Nektek egy válogatást a legnyáriasabb képeinkből, de a gyűjtemény végére azért becsempésztem már néhány őszi hangulatú hátfalat is.

Van akit ösztönöz egy tengerparti kép, minden nap motiválja, hogy azért kell bemenni dolgozni, hogy az ember világot láthasson. Van, akit szép emlékek kötnek egy-egy helyhez. A közös pont a nyári képekben, hogy mindig feldobja az embert.

Persze a nyár nem csak a tengerpartról szól. Sokan imádjuk a gyümölcsöket, és alig várjuk, hogy újra degeszre tömhessük magunkat mindenféle finomsággal.

Ezeken kívül akár színekkel, akár más jellegű grafikával is lehet egy kis nyarat csempészni a konyhába.

Nyár végén hajlamosak vagyunk egy kicsit elszomorodni, pedig az ősz is megannyi szépséget rejt magában. Őszi témájú képekből is hoztam néhányat:


Nektek hogy telt a nyár? Terveztek még valamit idénre? Mi sokat dolgoztunk, de még többet fogunk. Ha nem akarsz kimaradni az idei évből, kérj ajánlatot itt: https://www.bombexhome.hu/mennyibekerul

Üveg a fürdőszobában

A zuhanykabinok és walk-in zuhanyok egyre inkább terjednek, de a fürdőszobai üvegfelhasználásnak rengeteg más módja is van. Az elterjedtebb lehetőségeken kívül most ez utóbbiakra is mutatunk néhány példát.

Zuhanykabin

Az üvegből készült zuhanykabin két oldala általában a helyiség fala, amit csempével és üveggel is lehet burkolni. A kabinra nyíló vagy tolóajtó szerelhető.

Zuhanykabin csempével burkolva
Zuhanykabin üveggel burkolva
Zuhanykabin üveggel burkolva

Walk-in zuhanyzó

A walk-in zuhanyzó gyakorlatilag egy ajtó nélküli zuhanykabin. Két oldalát ilyenkor is általában a helyiség fala adja. A legtöbb esetben víztiszta üveget használunk, de van lehetőség nyomtatással dekorált üvegpanel beszerelésére is. A falak szintén burkolhatóak üveggel.

Walk-in zuhany, üveghátfallal

Zuhanyhátfal, kádhátfal

A fürdőszoba kialakításától függően olykor nincs is szükség kabinra. A zuhanyzó falaira azonban ilyenkor is kerülhet üvegburkolat. Sőt, aki szívesebben használ kádat, és az üvegről sem szeretne lemondani, annak sem kell csüggednie: kádak fölé/köré is helyezhető hátfal.

Zuhanyhátfal egy készülő fürdőszobában
Zuhanyhátfal és csempe betét szintén nyomtatott üvegből
Gyerekfürdő falburkolata

Mosdópult

Pulton álló mosdókagyló és csaptelep esetén a pult rengeteg anyagból készülhet. A dizájnon kívül fontos szempont az is, hogy ez a pult vízálló legyen. Az üveg ilyen alapanyag, a nyomtatásnak hála bármilyen kép megjeleníthető rajta.

Mosdópult – fa textúrával
Mosdópult vizes grafikával, szerelés előtt
Mosdópult vizes grafikával, szerelés után

Teljes falas üvegdekoráció

A fürdőszoba körbecsempézésekor előfordulhat, hogy az összhatás túlságosan is homogén, unalmas. Ha ez már a tervezés szakaszában kiderül, akkor költséghatékonyabb a színek és formák módosítása, mint mikor már felkerült az összes burkolat. Mindkét esetben lehet megoldás azonban az üveg is, hiszen csempére is felragasztható. Az egész falas üvegdekoráció előnye, hogy az üvegképek igazán jól mutatnak ekkora méretben, valamint az, hogy a legtöbb fotó oldalainak aránya, és a dekorálandó fürdőszoba fal magasságának és szélességének aránya nagyon hasonló, így a képeket minimálisan kell csak torzítani (ha egyáltalán kell).

Egész falas fürdőszobai üvegdekoráció – leveles mintával

Mosdóhátfal/tükör

A fürdőszobában szinte biztosan tükör kerül a mosdóhoz. Ha a helyiség kialakítása, vagy a bútorok elrendezése lehetővé teszi, akkor bizonyos felületek üveggel is dekorálhatók.

A tükörtől jobbra egyszínű üveg került a bútor oldalára

Van olyan eset azonban, amikor nem kerül tükör a mosdóhoz. Például egy mosókonyhában a kézmosóhoz nem feltétlenül szükséges ez, azonban az üvegfelület, a könnyű takaríthatósága miatt, ide is jó választás.

Tükör helyett kék füstös grafika

Ti milyen üvegdekorációt tudtok elképzelni a fürdőszobátokban?