Egy mesébe illő konyha…

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer … egy új, üres ház konyhabútor nélkül. Lakói nagyon szerettek volna egy szép, új konyhát, ahol összegyűlik a család, készül a finom étel és az általuk megálmodott környezetben tölthetik el vidáman az időt. Már el is képzelték a részleteket, de nem tudták, mitévők legyenek. És akkor találkoztak velünk.

Az elképzelések, ahogy máskor is, látványtervként születtek meg legelőször. Itt nemcsak az üveg hátfal, hanem az egész berendezés tervezésre került.

Miután az előzetes látványterv tetszett a családnak, a tervek alapján elkészült és beszerelésre került a meseszép, cseresznyepiros, magasfényű konyhabútor.

Amikor a bútor már a helyén volt, következett a hozzá illő hátfal. Vajon honnan ismerős ez a motívum? Mesebeli, igaz!? Annyit elárulok, hogy miközben a fiúk beállították az üveget, mind ugyanazt az ismerős dallamot fütyörészték.

Egy ilyen mesébe illő konyhában mindennek tökéletesnek kell lennie. A vitrinablakokra savmarással került rá a már ismert motívum.

Aztán már csak az utolsó simítások voltak hátra – fogantyúk, fiókok, apró beállítások.

Természetesen a teljes munkafolyamat szigorú szakértői felügyelet alatt állt, nehogy valami baj történjen.

És végül kész lett! Az utolsó fogantyú is a helyére került, a lakók pedig boldogan vették birtokba újdonsült mesebeli konyhájukat. Itt a vége, fuss el véle!

Ha tetszett a mese, írjatok nekünk bátran! Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Tudtátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem akár bútort, bútortervezést, vagy látványtervezést is?

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu