Lemaradtál idén? Megoldjuk!

Ahogy közeledik az év vége, valahogy egyre gyorsabban telnek a napok. Az ember pislog egyet, és vége novembernek, a következő pillanatban meg már azon kapja magát, hogy a karácsonyfát díszíti. Mi is így vagyunk ezzel. Olyannyira, hogy januárra is kezd megtelni a naptárunk.

Köves hátfal

Megértjük, hogy az ünnepek közeledtével sok dolgod van, ezért arra gondoltunk, hogy meghosszabbítjuk az évet. Ha a rengeteg tennivaló közepette lemaradtál a konyha hátfaladról, akkor sem kell aggódnod: ha december 4-9. között rendelsz helyszíni felmérést tőlünk, akkor garantáljuk neked a 2018-as árakat! Sőt, ha a megrendelést december 17-ig véglegesíted, akkor januárban már visszük is a hátfalad!*

A felmérést telefonon a 06-30-848-7851-es számon kérheted (keresd Gábort), vagy írj egy e-mailt az info@bombexhome.hu címre!

Ha szeretnéd megismerni az árainkat, akkor használd a lenti űrlapot!

Bézs hulám

A grafika miatt pedig nem kell aggódnod: nem egy katalógus fix képeiből kell választanod. A felmérésen elmondod az elképzeléseid, grafikusaink pedig egy 3D látványterven megmutatják, hogyan nézne ki a valóságban.


IgenNem


*Korlátozott számú megrendelést tudunk már csak felvenni januárra. A részletekről, és a további információkról érdeklődj telefonon, vagy emailben!

Virágos kert
Texúra


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük