Előtte-utána

Az utóbbi időben egyre többször kaptunk felkérést nemcsak üveg hátfal, hanem teljes, üveggel kombinált berendezés megtervezésére is. Legutóbbi bejegyzésünkben láthattatok egy bútortervet, ami azóta már el is készült. Most büszkén mutatjuk meg Nektek a beszerelés utáni  kész gardróbszekrény képeit. Nézzétek meg az „ilyen volt – ilyen lett” átalakulás folyamatát. 

Gardrób látványterv

Az előszobai gardróbszekrénnyel kapcsolatban a megrendelőnek két kérése volt. Szeretett volna egy több funkciós, tágas tároló szekrényt, ami a lehető legjobban kihasználja az újépítésű lakásokban elég gyakran előforduló széles közlekedő részt. Másrészt azt kérte, hogy a bútor színe ugyanolyan legyen, mint az előszoba ajtóké. Így a szekrény Nature Bardolino Tölgy színű alapja divatos Kő szürke árnyalatú ajtókkal lett kombinálva, így az előszobabútor tökéletes harmóniába került az ajtókkal és a parkettával.  

 A tervezéskor a legfőbb szempont a praktikum és a könnyű használhatóság volt. Az ideális megoldás ilyen esetben a tolóajtó, hiszen nyitása nem vesz el helyet a térből és nem akadályozza a közlekedést. Nyíló ajtók csak fejmagasság felett helyezkednek el.

A süllyesztett belső ajtó mögött még úgy is van elég tárolórész, hogy az előtte lévő perem ülőkeként funkcionál.  Néhány párna és máris kényelmesen ülve lehet felvenni a cipőket.

Mivel a fürdőszoba nem volt elég tágas, a mosógépnek és a szárítónak sem jutott elég hely. Szerencsére az előszobában akadt belőle bőven, így ezzel a megoldással nem kellett kompromisszumot kötni.

Az üveg tolóajtókra végül egy mediterrán utcarészlet került, ami az elegáns és letisztult tölgy-szürke kombinációhoz harmonizálva egy kis színnel járul hozzá a végső összhatáshoz. A kép egy kis optikai csalással mélységet ad a térnek, így az előszoba a sok tárolórész ellenére is tágasnak tűnik. Ez lett a vége, reméljük tetszik! Mit gondoltok róla?

Tudtátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem akár bútort, bútortervezést, vagy látványtervezést is?További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük