Hőségriasztás

A múlt héten majdnem megsültünk: immáron lassan papírforma szerint  a  nyár legelején életbe lépett az első hőségriasztás. Égető nap, tűzforró aszfalt; hiába a légkondi, az ajtónyitások miatt a buszokon és vonatokon is fullasztó volt a meleg, bár az autósok is mesélhetnének arról, milyen érzés ilyenkor egy napon parkoló autóba megfogni a kormányt.

A nyári kánikulai napokon különösen jól esnek a citromos ízek: egy hideg fagyi, egy lime-al és mentalevelekkel megpakolt hűsítő limonádé, vagy a szerencséseknek, akik valahol vízparton próbálják túlélni a forró napokat, egy  frissítő, citromos Radler.

‘Minden, ami szem-szájnak ingere’  tartja a mondás az igazán ízletes és finom dolgokról, ami magába foglalja azt is, hogy az ízek mellet a látvány is milyen fontos szerepet játszik az összhatásban. Elég ránézni egy lédús, sárga gyümölcsre és máris összefut a nyál a szánkban, szinte érezzük, ahogy felfrissülünk, anélkül, hogy belekóstoltunk volna. 

Megrendelőink már előre készülhettek az idei forró nyárra, mert tavasszal több ilyen témájú hátfalat építettünk be.  A látvány igazán üdítőre sikerült és reméljük, hogy ezen a nyáron sokszor fognak hűsölni új konyhájukban egy forró, kimerítő  nap után.  A citrom sárga és a lime zöld színei  nagyon jól kombinálható a hideg kék és ezüstös vízcseppekkel, ami fokozza a frissesség látványát. A narancs citrom kombinációja, pedig igazán színesen üdítő, napsütötte hatást kelt.

Neked hogy tetszenek ezek a lédús citrusok által inspirált hátfalak? Tudtad, hogy nem csak üveghátfalat rendelhetsz tőlünk, hanem akár bútort, bútortervezést, vagy látványtervezést is?

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu