Színinspirációk: A nyugtató kék

A kék a békesség és a nyugalom színe, hűvös árnyalatai nyugtatóan hatnak ránk és jótékonyan befolyásolják hangulatunkat. A szín hozzájárul a biztonságos légkör megteremtéséhez, talán ezért is olyan sok munkánkon dominál. A következő válogatásban a nyugtató kék inspirálta hátfalakból hoztunk néhányat megmutatva azt, hogy mennyire sok lehetőség rejlik egy színben. Nemcsak a szürkének van ötven árnyalata!

Az itt látható kellemes árnyalatú borókakék bútorhoz nagyon jól harmonizálnak a zafírkék és világos galambkék tónusú hegyek. A színek összhatása kellemes és békés atmoszférát teremt.

A kék az ég és a tenger színe, ezért így együtt abszolút nyerő páros. Ezen a zuhany hátfalon az azúr kék és a zöldes vízkék dominál egy kis égkékkel párosítva.

A sötét matrózkék és a világosabb jégkék erős kontrasztját az atlanti kék köti össze ebben a hullám motívumban. A kép erőt és energiát sugároz a tenger kék tónusa pedig szemet gyönyörködtető.

A fehér és szürke minimalista konyhát nagyon feldobja ez az egyszínű, mangánkék, plasztikus hatású hátfal. Remek párosítás!

A nyugalom és béke csak úgy árad ebből a csodaszép lótuszvirágból, ami a császárkék, a bársonykék és a világos topázkék harmonikus egysége. A bútorral együtt nagyon elegáns lett a végeredmény.

A ciánkék alapon sejtelmesen áttűnő légies, fehér pitypangok egy kicsit játékosabb, kedvesebb hatást keltenek. Talán mert gyerekkorunk pitypang fújós emlékeit idézik.

Reméljük tetszett összeállításunk! És ez a kéknek csupán néhány árnyalata volt. Ha szeretnétek többet kihozni otthonaitokból, keressetek minket bátran, segítünk!

Tudtátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem akár bútort, bútortervezést, vagy látványtervezést is?

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu