Színinspirációk: a harmonikus zöld

Idén is szeretnénk folytatni inspiráló színeket bemutató sorozatunkat, melynek következő tárgya a természet színe, a békés összhangot teremtő zöld. Az emberi szem számára a legpihentetőbb szín. Használata harmóniát teremt környezetünkben, hatására nyugodtabbak, pihentebbek leszünk. Nyugtató hatása mellett erős kötődés van a zöld szín és a biztonságérzet között, ezért otthoni környezetünkben nagyon ideális választás.

Gyakran használjuk azt a kifejezést, hogy a természetbe menekülni, ami nem jelent mást, mint nyugodt, zöld környezetben feltöltődni, felfrissülni a tevékeny hétköznapok után. Egy erdei séta hatása nehezen felülmúlható, de azért arra is van mód, hogy becsempésszünk egy darabot belőle otthonunkba, például az itt látható meseszép, zöld vidék fotójával.

Sokunk konyhájában találhatóak friss, illatos fűszernövények, amik amellett, hogy nagyon hasznosak, mindig szemetgyönyörködtetően friss, zöld színben pompáznak. Egy ilyen felnagyított fotó a bazsalikomról pedig nagyon különleges és kreatív kiegészítő egy modern berendezésű konyhába.

A zöld szín elsődleges nyugtató hatása mellett inspirálja a szellemet és fokozza a kreativitást. Ebben a csupazöld konyhában mindenhol jelen van a zöld tónus, az összhatás pedig ahelyett, hogy sok lenne, nagyon játékos, vidám és friss. Igazán kreatív összeállítás!

Akinek csupán a szín hiányzik nem kell feltétlenül természetfotót választani, van más megoldás is. Egyik legtöbbet választott hátfalmintánk az absztrakt hullám így mutat zöldben.

Reméljük, titeket is inspirált ez a csodaszép, természet ihlette szín! Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran!

Tudtátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem akár bútort, bútortervezést, vagy látványtervezést is?

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu