Minden út Rómába vezet…

A mondás szerint igen! Ugyan nem fizikai értelemben használták először ezt a kifejezést de még ennek bizonyítására is születtek kísérletek. Német szakemberek egy algoritmus segítségével mutatták be egy csodás vizuális táblán, hogyan futnak össze Európa útjai Rómában. És akkor játsszunk el a gondolattal: miért is olyan vonzó Róma? Nem másért, mint az utánozhatatlan hangulatáért. A mesés látványosságok, a zsúfolt utcákon cikázó Vespa-k, a szűk sikátorok kis kávéházainak asztalán felszolgált cappuccino. És persze az évszázados olasz filozófia, a „dolce far niente” amit egy kicsit irigylünk tőlük, hiszen ki más tudná olyan tökéletesen élvezni a semmittevést, mint az olaszok.

Persze, nem minden út vezet Rómába, némelyik út máshová vezet, például Velencébe, a romantika városába. Mesés tereivel, hídjaival, lagúnáival Velence az egyik legkülönlegesebb hangulatú város. Szűk utcáin barangolva, mintha mesevilágba csöppennénk. Egy nap kevés ahhoz, hogy mindent megnézzünk, de pont elég ahhoz, hogy végérvényesen rabul ejtsen ez a vízre épült, különleges hely.

És az utak persze Olaszországon túl is vezetnek, nagyon messzire, akár egészen New Yorkba, a Nagy Almába. A város egyszerre csodálatra méltó és rémisztő, lármás és csendes, kaotikus és rendezett, elegáns és lepukkant. Elképzelhetetlenül sokrétű, egyik pillanatban Kínában vagyunk aztán egyszer csak Olaszországban. Egyszerre várjuk a metrót a tökéletesen öltözött, öltönyös üzletemberrel és a bevásárló kosarat toló csövessel. Mindennel és mindenkivel találkozhatunk ebben a lenyűgöző káoszban, amit nem véletlenül neveznek a világ fővárosának és a városnak, ami sohasem alszik.

Városok és hangulatok…ezekből adtunk egy kis ízelítőt. Ezek a hangulatok pedig könnyen becsempészhetőek környezetünkben is, egy jól sikerült fotóval, képpel vagy üvegdekorációval.

Tudtátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem bútortervezést vagy látványtervezést is? A tervezés után pedig szívesen elkészítjük álmaid előszoba vagy konyhabútorát, de a teljes nappali berendezését is. Keressetek minket bizalommal!

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu