Csobbanjunk!

A csobbanó víz az egyike azoknak a képeknek, amit nagyon szívesen választotok konyhai vagy fürdőszobai hátfalakra. Talán azért, mert a felfröccsenő víz látványa annyira dinamikus, életteli és friss érzést kelt. A víz mint alaptéma nagyon sokféleképpen kombinálható. Ebből válogattunk Nektek néhányat.

Az egyik tuti befutó a vízbe csobbanó gyümölcsök. Az ilyen háttérkép nagyon látványosak és színpompásak, ezért ha színezni, élénkíteni szeretnétek a konyhátokat, akkor nagyon jó választás. Mutatunk pár ötletet.

Ha ennél visszafogottabb, kevésbé színes hátteret szeretnétek, az is megoldható. Az itt látható konyhában a fekete háttér még jobban kiemeli, élettelivé varázsolja a vízcseppeket, a fekete és lime kombinációja pedig nagyon elegáns.

Itt pedig egy fehér és lime kombináció.

Ha nem szeretnétek túl színes képet, hanem inkább a víz kékségére akartok koncentrálni, akkor hagyjuk a gyümölcsöket. A víz a maga egyszerűségével is nagyon látványos tud lenni legyenek azok apró vízcseppek vagy éppen háborgó hullámok.

Az itt látható hátfal pedig nagyon kreatív módon használja fel a víz témát. Tökéletesen illeszkedik!

Ha pedig nem szeretnétek színeket, akkor is lehet ezt a témát használni, hiszen a víz a monokróm színvilágba is remekül illeszkedik. A két letisztult, minimalista konyhabútort színek használata nélkül varázsolja mozgalmassá, energikussá a vizet ábrázoló háttér.

Reméljük, tetszett az összeállítás!

Azt ugye már tudjátok, hogy nem csak üveghátfalat rendelhettek tőlünk, hanem bútortervezést vagy látványtervezést is! A tervezés után pedig szívesen elkészítjük álmaitok előszoba vagy konyhabútorát, de a teljes nappali berendezését is. Keressetek minket bizalommal! Elérhetőségeink egyenlőre ezek, de reméljük hamarosan bemutathatjuk Nektek vadiúj honlapjainkat, ahol külön foglalkozunk a bútorokkal és a dekorkabinokkal. Mindenképpen szólunk!

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük