Jövőre rózsaszínben látjuk a világot…

forrás: panton.com

Idén is megtörtént a várva várt bejelentés: a Panton intézet szerint a 2024-es év színe a ‘Peach Fuzz’, egy bársonyosan meleg, érzéki őszibarack árnyalat lesz. Imádom ezt a színt, ebben a zűrzavaros világban egy békés, nyugodt jövőről alkotta képet inspirál. Meleg és hangulatos árnyalat, ami az egymással való nyugodt együttélésre késztet, emellett a kedvesség, a gyengédség és a törődés üzenetét közvetíti. Digitális, mesterséges intelligencia által uralt világunkba visszacsempészi egy kicsit a visszafogott és romantikus vintage stílust. Előtérbe helyezi a mentális jólétet, a családra, a barátokra vagy egyszerűen csak az önmagunkra szánt pillanatok melegségét és kényelmét.

A Motorola már piacra is dobta ‘Color of the Year’ csodaszép és elegáns barack színű telefonját és sorra tűnnek a fel a szín által inspirált alkotások a divat és dizájn világában. Hamarosan mi is előállunk pár inspiráló ötlettel, addig képgalériánkban a témához legközelebb álló ötletekből mutatunk nektek!

Reméljük, tetszett összeállításunk! Ha igen, nézz be hozzánk, várunk megújult honlapjainkon, ahol sok új ötletet, inspirációt találsz és kérheted ingyenes árajánlatunkat.

Kérj ingyenes árajánlatot: https://bombexhome.hu/mennyibekerul/

Lakberendezési ötletek: Főoldal – BombexHome

Konyhahátfalak: Konyhahatfal.hu

Csupa fürdőszoba: Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok