Képválasztás a konyha hátfalra

Mostanában a leggyakrabban feltett kérdés: „Hogyan válasszunk képet a konyha hátfalra? Mik a lehetőségek? Hogyan működik ez a gyakorlatban?” Szeretnénk egy kicsit jobban foglalkozni ezzel a témával, és amennyire lehet körbejárni.

Az első és legfontosabb lépés a konyha hátfal képkiválasztásánál, hogy megismerjük a pontos elképzelésed. Talán ez a legnehezebb, hogy megfelelően átadd nekünk azokat az információkat, ami alapján mi el tudunk indulni. A helyszíni felmérés alkalmával röviden, címszavakban el tudod mondani, hogy milyen szín- és formavilágban gondolkodsz, milyen témakörök érdekelnek és mik nem. Ez alapján mi már tudunk olyan képeket válogatni, amik tükrözik az elképzelésed és rendelkezésre áll nekünk nyomtatható minőségben.

Egy másik kiváló módszer, ha egy kicsit előre dolgozol, és keresgélsz képeket az interneten. Így sokkal pontosabban látjuk az elképzelésed. Fontos, hogy az általad talált képek nem biztos, hogy alkalmasak lesznek a nyomtatásra, de legalább látjuk az elképzelésed, van kiindulási alapunk és ezek alapján tudjuk elkészíteni a látványterveket. A www.shutterstock.com weboldalon általában jó minőségű képeket találsz. A képek válogatásánál nagyon fontos,hogy vedd figyelembe azt, hogy a konyha hátfal kialakítása általában keskeny,így a panoráma jellegű képek mutatnak rajtuk jól.

Amennyiben nem találsz megfelelő képet, nem kell aggódnod,bizonyos határokon belül tudjuk grafikailag módosítani úgy a képeket, hogy azok kellően látványosan jelenjenek meg majd a konyha hátfalon.

Amennyiben határozott elképzelésed van, és szeretnéd, ha bizonyosszínek formák jelenjenek meg a konyha hátfalon- például a bútor vagy a falszíne, tapéta mintázata, stb. -, nagyon nagy segítség és felgyorsítja a folyamatot, ha már a felmérésen úgy vársz minket, hogy van valamilyen elvihető minta a kívánt színről vagy dekorációról.

Miután elkészítettük a látványterveket az összeszedett információk alapján, e-mailben küldjük neked a különböző változatokat. Fontos, hogy nem muszáj az első látványtervek közül választanod, nyugodtan kérhetsz módosítást, vagy újabb képeket, egészen addig, amíg közösen meg nem találjuk a végleges dekorációra szánt képet.

A látványterv véglegesítése után készítünk neked egy nyomtatási korrektúrát az üveg szabási terítékére, hogy lásd perspektivikus torzítás nélkül is a kiválasztott képet, és ez alapján véglegesíthesd a dekorációt, mi pedig legyártjuk a konyha hátfalad.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük