Barna-Bézs hullám

Vannak olyan témák, amelyek különösen népszerűek ügyfeleink körében. Ilyen például a pitypang, New York, vagy a barna-bézs absztrakt hullám. Most ez utóbbiból mutatunk párat.

Barna-bézs hullámos konyha hátfal

A kék fólia ne tévesszen meg senkit, magasfényű fehér konyhába került ez a hátfal. De vajon mi a titka ennek a témának? A pszichozona.hu azt írja a barna színről, hogy a stabilitás, megbízhatóság, anyaság, gondoskodás színe.

Barna-bézs hullámos konyha hátfal

Márpedig a gondoskodás évezrdes jelképe az étel, annak elkészítése és felszolgálása. Elég csak a nagymamákra gondolni: ők azok, akik minden szeretetüket képesek belesűríteni egy nagy tálca sütibe, majd addig nem nyugszanak, amíg az egész el nem fogy, így adván át a szeretetet.

Barna-bézs hullámos konyha hátfal

Szintén a pszichozona.hu szerint a dizájnerek előszeretettel használják ezt a színt nyugtató, harmonizáló hatása miatt, mivel semleges színnek számít.

Barna-bézs hullámos konyha hátfal
Barna-bézs hullámos konyha hátfal

A színen túl fontos kiemelni a formát is: az absztrakt hullámok dinamikusak, minden formához illeszkednek, és a legtöbb esetben „ízlés-semlegesek” is. A túl konkrét témáktól sokan félnek, viszont az egyszínű hátfalnál többet szeretnének: nekik tökéletes választás lehet az absztrakt hullám.

Barna-bézs hullámos konyha hátfal

A barna-bézs hullám témája a színek és a formák olyan együttese, ami gyakorlatilag minden konyhában megállja a helyét. Te el tudnád képzelni a tiédben?

Kérj ajánlatot most a www.bombexhome.hu/mennyibekerul oldalon,  és használd a 2019MK5 kuponkódot extra kedvezményért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük