Tervezési tanácsadó

Az edzett üveg számtalan előnye mellett rendelkezik egy olyan tulajdonsággal is, ami miatt a pontos helyszíni felmérés elengedhetetlen: az edzett üveg méretei később ugyanis nem módosíthatóak, nem lehet kivágni, csiszolni, furatolni a végterméket.

Sok felmérésen találkozunk olyan megoldásokkal, amelyek megdrágítják az üveg hátfal gyártását, és sok esetben kell kompromisszumot kötni a már meglévő bútor kialakítása miatt. Összeállítottunk egy tervezési tanácsadót, ami néhány tippet ad a konyhabútor megtervezéséhez, amennyiben üveg konyha hátfalat szeretnél.

Egy konyhabútor megtervezése alaposságot és körültekintést igényel. Funkció és design olyan együttesét kell létrehozni, melynek eredményeképpen a konyhabútor megfelelően ki tudja szolgálni a használóját. Ez a bejegyzés nem válaszolhat a bútort érintő összes kérdésre, azonban ha üveghátfalat szeretnél a konyhádba, akkor sok olyan tippet adunk, amivel költséghatékonyan, és esztétikusan tudod előkészíteni a terepet a konyha hátfal számára. Ez miért jó Neked?

  • Esztétikusabb kinézet – kevesebb kivágás, kevesebb zavaró elem kerül a hátfalra.
  • Alacsonyabb ár – nincs alakos vágás, vagy egyéb kivágások, így nincsenek felárak sem.
  • Gyorsabb beszerelés – az egyszerűbb kialakítás miatt nem kell egy fél napot rászánnod a beszerelésre.


Lássunk is egy tippet:

1. Konnektorok

A konnektorokat érdemes a bútorba rejteni, így kevesebb kiállás díját kell a villanyszerelőnek fizetned. Ezen kívül megspórolod a szerelvények árát is, illetve azok bekötésének díját. Ráadásul az üveghátfal esetén is felárat kell fizetned a konnektorkivágások miatt. 6db konnektor esetén az összes költséged akár 50-60ezer Ft is lehet*. De akkor hogy lesz konnektorod? Ma már remek pultba szerelhető konnektorokat lehet kapni, nézd meg itt. Akár már 6000 Ft-tól elérhetőek ezek a szerelvények, plusz egy bekötéssel és az asztalos többlet munkadíjával számolva is elérhető akár 30ezer Ft költségcsökkenés.

Konyha hátfal konnektorral:

Konyha hátfal pultba rejtett konnektorral:


További tippekért és képekért töltsd ki az alábbi űrlapot, és már küldjük is az emailt.


Tervezési tanácsadó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük