Hello, Szeptember!

Bár még augusztus van, de az ablakon kinézve napok óta őszi hangulat uralkodik. Reméljük, hogy a nyár még egy kicsit visszanéz hozzánk, addig viszont néhány kép segítségével próbáljuk feleleveníteni a legmelegebb évszakot.

Nyáron sokan szeretnek kirándulni, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű erdeink vannak, ahol a fák árnyékában igazán feltöltődhet az ember. Ezt az érzést hozza vissza az alábbi hátfal:

Sokaknak a tengerpart jelenti a felüdülést, hiszen a napozás szerelmesei az erdei séták helyett inkább a vízparti ejtőzést választják szívesebben. Akár a mindennapi motiváció miatt, akár egy kellemes nyaralás emléke miatt, de akár a színek összhatása miatt is lehet egy tengerparti képet választani a konyhába:

Akkor sincs gond, ha sem a túrázás, sem a napfürdőzés nem eléggé megnyugtató. Számtalan olyan nyári tájkép létezik, ami feldobhat egy konyhát, és a hűvösebb napokon akár a lelkeket is. Egy kedves ügyfelünk, aki a napraforgók szerelmese, az alábbi módon kombinálta ezeket:

De mit tehet az, aki nem szeretne ilyen fotót a konyhába? Akinek ennél letisztultabb dizájnra vágyik a szeme? Nos, a vidám hangulathoz a nyár színeit is segítségül hívhatjuk. Az alábbi konyhába egyszínű türkiz, illetve sárga üvegpanelek kerültek:

Ha már sárga és kék… Egy kis pirossal megbolondítva számtalan kombinációs lehetőségünk van. Így gondolta egy másik ügyfelünk is, aki a bútor színéhez passzoló képet keresett, és végül az alábbi kép lett a befutó:

Ezek közül melyik tetszik a legjobban? Te milyen hátfalat tudnál elképzelni a konyhádban?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük