Csupa fürdőszoba – mert úgy szeretünk ott lenni

Már régen készültünk rá és most végre készen van vadiúj honlapunk. Bár nagyon szeretjük a konyhahátfalakat, de a tökéletes fürdőszoba megtervezésére és kivitelezésére is egyre többet kapunk megbízást. Célunk az, hogy az esztétikum és praktikum remek egységben működjön együtt, ne kellejen egyiknél sem kompromisszumot kötni a másik hátrányára. Új honlapunk, Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok sok hasznos információt, ötletet, inspirációt tartalmaz, ha épp tervezés előtt, alatt álltok vagy éppen csak szeretnétek egy kicsit feldobni a régit.

Kezdjük a hátfalakkal. A fürdőszobai zuhany vagy kád hátfal remek választás, ha valami nagyon egyedit és dekoratívat szeretnél, mellé a lehető legkevesebb macerával. A tisztításuk pofonegyszerű és bármilyen színű vagy stílusú fürdőszobában megállják a helyüket. Akár már leburkolt felületre is felragasztható, ha már kész a fürdőszobád.

A zuhany hátfal nem sokat ér zuhany kabin nélkül, amiből szintén van kínálatunk bőven. Attól függően, hogy mennyi a rendelkezésre álló hely, be tudunk építeni a mostanában nagyon divatos walk-in típust, de toló és nyílóajtós változatot is kínálunk, természetesen a hozzá passzoló üveg dekorációval és a lehető legsimább ajtónyitás élménnyel.

Ha már megvan a kabin jöhetnek a bútorok is. Olyan fürdőszoba bútorokat készítünk nektek, ami megjelenésükben tökéletesen passzolnak az alapstílushoz, emellett pedig a remek tárolókapacitással bírnak és vízálló felülettel vannak ellátva, hogy valóban tartósak legyenek.

Végül, de nem utolsó sorban…jöhetnek az utolsó simítások. Tükrök, kiegészítő üveg dekorációk, szóval minden, ami még hiányzik a tökéletes összképhez. Minden pontosan az adott helyre beszabva, hogy ne legyenek kompromisszumok, csak tökéletes, összepasszoló megoldások.

Reméljük tetszett összeállításunk. Sokkal több információt, ötletet, inspirációt találsz új honlapunkon: Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok

Azért, persze többi elérhetőségünket se felejtsd el 🙂

További információk: https://www.bombexhome.hu
Konyha hátfal: https://www.konyhahatfal.hu