Egy kicsit többet a márvány mintákról

A márvány minta a nyolcvanas-kilencvenes évek talán egyik legelterjedtebb mintázata volt. Megtalálható volt csempén, falburkolaton még vinil padlón is. Amikor aztán megjelentek az új stílusok és motívumok, a kicsit elunt márvány erezet a háttérbe szorult. Szerencsére, most újból reneszánszát éli és egyre többet alkalmazzák a lakberendezésben és a belsőépítészetben.

A márvány mintáknak nagyon gazdag és változatos a textúrája, a benne található erezet pedig mindig nagyon egyedi látványt hoz létre. Ezen kívül sokféle tónusban megtalálható így gyakorlatilag minden stílusú vagy színvilágú bútorhoz illeszthető. A márványmintás üveghátfal hasonlóan elegáns látványt nyújt, mint eredeti társa, hiszen az üveg fényes felülete élethűen adja vissza az eredeti kő fényvisszaverődését, ami az egyik legfőbb szépségét okozza. Így élethű márvány felületet hoz létre, miközben egy könnyebben kezelhető, sokkal kedvezőbb árfekvésű és jóval tartósabb, karcmentes dekorációt kapsz.

Sokféle márvány mintázatú konyha hátfalat készítettünk már. Az itt látható elkészült üveg hátfalak természetes hatást keltenek. Mintázatukban és színeikben nagyon elegánsak és a bútor stílusához és konyha színvilágához nagyon jól passzolnak.

Persze lehet kicsit bátrabban bánni a színekkel, így is nagyon klassz eredmények születnek.

A konyhai üveg hátfalak mellett sok más helyen is alkalmazhatunk márvány mintázatú üveghátfalat. Itt egy csodaszép, nagyméretű kád hátfalra került fel márványos mintázat, ami amellett, hogy nagyon dekoratív, rendkívül praktikus, hiszen egy mozdulattal tisztítható.

Ez pedig egy nagyon dizájnos és karakteres színvilágú falpanel konyhai reggeliző pult mellé.

Reméljük, tetszett összeállításunk! Ha igen, nézz be hozzánk, várunk megújult honlapjainkon, ahol sok új ötletet, inspirációt találsz és kérheted ingyenes árajánlatunkat.

Lakberendezési ötletek: Főoldal – BombexHome

Konyhahátfalak: Konyhahatfal.hu

Csupa fürdőszoba: Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük