Több, mint dekoráció…

képforrás: pxhere.com

Ez a bejegyzés most nem a Halloweenről fog szólni, szóval ne is kezdjük bele a vitába, hogy van nálunk vagy nincs, minek tartunk idegen ünnepeket, van -e rá szükségünk egyáltalán. Én ilyenkor csak a sütőtökre koncentrálok, és ha már kérdezitek, rá igenis van!

Sokan csak dekorációnak használjátok, és igen, annak is remek, akár ki van faragva, akár nincs. A töknek gyönyörű színe és szép kerek formája nagyon jól kapcsolódik az ősz képvilágához, és mivel változatos méretekben lehet hozzájutni, így dekorációként a hatalmas kerttel rendelkezők és a műkedvelő panelfarmerek is találnak maguknak vállalható méretűt.

Azt azért tegyük hozzá, hogy a sütőtök több, mint dekoráció. Igazi – ahogy manapság nagyon divatosan hívjuk ‘superfood’. Gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, rostokban, cserében kalóriában eléggé visszafogott. Én, bevallom, egészen addig nem voltam hajlandó megenni, amíg olasz barátomnál meg nem kóstoltam a sütőtöklevest- jó, némi fehérborral és parmezánnal ferturbózva. Azóta nagy kedvenc!

Hátfalon nem tudok nektek mutatni sütőtököt, pedig szerintem remekül passzolna bármelyik fűszer témájú üveghez. A tök mély, vibráló, meleg narancs színe nagyon jól illene a konyhába. Ha már ilyen színkavalkádokat használunk, akkor miért ne?

Azért szerencsére egyet találtam, még akkor is, ha kintről kukucskál! 🙂

Reméljük, tetszett összeállításunk! Ha igen, nézz be hozzánk, várunk megújult honlapjainkon, ahol sok új ötletet, inspirációt találsz és kérheted ingyenes árajánlatunkat.

Kérj ingyenes árajánlatot: https://bombexhome.hu/mennyibekerul/

Lakberendezési ötletek: Főoldal – BombexHome

Konyhahátfalak: Konyhahatfal.hu

Csupa fürdőszoba: Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük