Lassan itt a ‘Black Friday’

Legalább is Amerikában, ahol ez a nap évtizedek óta az éves karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelzi. Idén november 24-re esik (valóban péntekre), ezt onnan tudhatjuk pontosan, hogy mindig Észak Amerika egyik legnagyobb ünnepe után van egy nappal (szóval már azt is tudjuk, hogy Hálaadást mindig csütörtökön tartják). Nálunk azért nem ennyire egyszerű a képlet: Black Friday hétvégék, hetek, sőt lassan hónap van, ami önmagában véve egy elég nagy paradoxon, de hát miért is ne! Legyünk formabontók és tartson nálunk a péntek napokon át!

Így aztán mi sem várunk jövő péntekig a saját kis Black Friday összeállításunkkal, ami főleg a black-re koncentrál, bár biztos forrásból tudom, hogy volt olyan konyha, ami pénteken készült.

Először is…amikor a konyhabútor fekete. Csodás és elegáns, lenyűgözően szépek a fekete konyhabútorok, legyen magasfényű vagy matt fekete. Hátfalaknál pedig sok mindent elbírnak kezdve a nagyon színes természetfotótól a szolidan visszafogott virágokon át egészen a minimalista, monokróm színvilágú hátterekig.

Aztán ott van, amikor….. a háttér fekete. A sima, egyszínű hátfal hófehér bútorral nagyon modern, minimalista dizájn, ugyanez a stílusú bútor egy kis tölggyel keverve szintén modern de sokkal melegebb összhatású.

És végül….amikor Gábor és Zsolt fekete beszerelés közben. Bár nem hátfalat raknak be, de azért nagyon ‘Black Friday’-hez vannak öltözve. És Robi itt sincs! Pedig vele aztán fel lehetne tenni az i-re a fekete pontot!

Reméljük, tetszett összeállításunk! Ha igen, nézz be hozzánk, várunk megújult honlapjainkon, ahol sok új ötletet, inspirációt találsz és kérheted ingyenes árajánlatunkat.

Kérj ingyenes árajánlatot: https://bombexhome.hu/mennyibekerul/

Lakberendezési ötletek: Főoldal – BombexHome

Konyhahátfalak: Konyhahatfal.hu

Csupa fürdőszoba: Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük