A 2023-as év színe – legalábbis még egy hétig

2022 decemberében a Panton intézet – mint az elmúlt huszonkét évben mindig- bejelentette az év színe választás eredményét. A cég kutatóinak hosszas feltáró munkája évről-évre egy színben összpontosul, ami aztán nagyban meghatározza a következő év divat és dizájn világát. Idén ez a szín az erőteljesen vibráló, ragyogóan merész bíborvörös színárnyalat, a Viva Magenta lett, ami bátorságot, határozott önkifejezést és befogadóképességet sugároz.

Határozottan kijelenthetjük, hogy a BombexHome megrendelői követték idén a divatot: merészek és bátrak voltak, erőteljes, dinamikus színárnyalatok jellemezték az évet.  Az első helyen egyértelműen a természet ihlette vibráló színek végeztek, mint a napsárga és a borostyán, a növények friss zöld tónusai, vagy a mély, erőteljes földszínek, mint a földbarna, a terrakotta vagy az olíva. 

Emellett sokan választották az óceán ragyogó, erőteljes, mélykék és türkiz árnyalatait is. Tengerparti képek pedig a konyha után egyre gyakrabban jelennek meg a fürdőszobákban zuhany vagy kádhátfalkét, vagy egyszerűen dekorációs falelemként.

Bár nem Magenta, de egy erőteljes, élénk vörös árnyalatú virág, a pipacs lett idén az abszolút kedvenc.

Reméljük, tetszett összeállításunk! Ha igen, nézz be hozzánk, várunk megújult honlapjainkon, ahol sok új ötletet, inspirációt találsz és kérheted ingyenes árajánlatunkat.

Kérj ingyenes árajánlatot: https://bombexhome.hu/mennyibekerul/

Lakberendezési ötletek: Főoldal – BombexHome

Konyhahátfalak: Konyhahatfal.hu

Csupa fürdőszoba: Dekorkabin.hu – egyedi zuhanykabinok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük