Régi ismerősök

Vannak olyan vállalkozások, melyek a visszatérő ügyfelekre, az állandó megrendelőkre építenek. Ez nálunk is fontos, azonban a termékeink jellegéből adódóan nagyobb az időintervallum, ami után ügyfeleink visszatérnek hozzánk – hiszen konyha hátfalainkat, térelválasztóinkat, üvegajtóinkat nem csupán néhány évre készítjük. Éppen ezért mindig örömteli, amikor korábbi ügyfeleink akár hónapokkal, évekkel a közös munka után régi ismerősként írnak üzenetet, hogy az általunk beszerelt termék még mindig a lakás egyik dísze.

András több, mint két év után jelentkezett. Világos színű konyhájukba többféle tervet is készítettünk, végül két témakör maradt.

A hátfal nélküli konyha

A vízeséses téma esetén elsődleges szempont az volt, hogy egy folytatólagos kép kerüljön az üvegpanelekre. A konyha elrendezése miatt ez különösen nehéz feladat, hiszen a hátfal több üvegből készül, valamint a folytatólagosságot két ablak, és két sarok (melyek közül az egyiknél gázcső takaró is van) is megszakítja. Ebben a témában is született ígéretes változat, azonban mégis a másik téma, a kávés lett a befutó.

A kávés témakör számtalan lehetőséget rejt magában.

Akár absztrakt, akár tájkép, akár hangulatkép is készíthető. Lehetnek pörkölt kávészemek a képen, vagy csészében gőzölgő, frissen főtt kávé, vagy akár egy kávéültetvény is. Íme néhány példa az idei évből:


Andráséknál azonban egy másik változat, a montázs lett a nyerő. A színvilág tökéletesen illeszkedik a konyhába, és így már az sem hat negatívan a grafikára, hogy a két ablak megosztja az üvegfelületet.

Nektek hogy tetszik a hátfal?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük